Our Graduation Day!

maziah

salam sejahtera uolss.. apa khabar smua?

kali ni sy nk cerita sikit tentang hari graduasi sy. sy berasa sungguh bangga krn dpt menamatkan pelajaran sy di IPTA! masa yg ditunggu2 telah pun tiba. sy brasa gembira usaha sy dlm pelajaran telah berjaya shgga akhir. ini lah hadiah yg mampu sy berikan kpd kedua ibu bapa sy.. terima kasih yg tidak terhingga ats sgala dorongan dan bantuan spjg tempoh sy belajar shga tamat.. (terharu)

okayy then.. sy nk cerita lah sikit masa sy di institut sy, mesti lah jumpa ramai kawan2 dan lecturer sy belajar. sekian lama tak jumpaa mereka, masing2 terkejut tgk perubahan sy. ramai yg tegur sy da kelihatan kurus berbanding sebelum ni.. gembira di hati tak siapa tahu… sy sgt2 berterima kasih kpd London Weight Management dan consultant sy ats bantuan dan sokongan dlm menurunkan berat badan sy!  im sooo happy!

 

Tak lupa juga yaa, walaupun kemana sy pergi, sy tetap membawa oat dan coffee sbgai makanan utama sy. sebelum nk naik pentas utk ambil anugerah tu, kita mestilah bersedia kan. jd sebelum rasa lapar apalagi, sy minum lah oat dan coffee. betul2 membantu sy sepanjang hari tu. sy lgsung tak rasa lapar. mjlis graduasi pun tamat pd 12 tghri.

 

C360_2014-09-11-18-05-38-244

coffee dan oat London Weight Management

Bagan Nakhoda Omar 

haa, singgah la makan kt tepi pantai. sy pun pilih laa mee udang banjir . hehehe.

 

mee udang banjir

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>