Favorite treatment!

images (8)

sy gigih ke pusat rawatan London Weight Management walaupun sebok macam mana, sy tetap akan menyusun jadual masa yg lapang utk ke sana dalam seminggu 2-3 kali sy akan buat rawatan.  kalau boleh sy nak ke sana hari-hari tapi jadual sy amat mencemburui sy.. sebab apa yaa? sebab rawatan kt sana sgt best! layanan mereka kpd sy sgt tip-top, servis yg diberikan langsung tidak mengecewakan dengan consultant-consultant yg cantik menarik tertarik kebaboomm! membuatkan sy lebih senang dan selesa di sana. kalo nk bg bintang pasti sy akn bg 10/10 ratio dia.. haa gitteww.. :D IMG_0604   haa, ni lah Yan pakar london sy. dia lah selalu memberi semangat kpd sy. dia akan selalu ckp ‘Maziah, BERUSAHA ya!’ . yaa Yan, sy akan berusaha utk mencapai target berat ideal sy..  GO GO GO maziah BOLEH! hehehe.. okay.. cerita pasal rawatan yg paling sy suka ialahhh…… rawatan ‘detoxing’ dimana Yan akan melulurkan herba yg disediakan oleh (LWM) ke seluruh badan sy. rawatan ini adalah utk membuangkan toxic dlm badan yg tidak bagus lalu membantu memperbaiki saluran darah yang tersumbat. Yan akan mengurut badan sy sampai sy tersendawa. hehehe. rawatan ini juga banyak membantu mengeluarkan angin dalam badan sy..   images (8) Yan cakap bg membantu mengeluarkan toxic dlm badan, dia juga syorkan sy makan buah ‘grape fruit’.. download (2)

setelah kerap kali sy ke pusat rawatan (LWM) ni, ramai sudah menegur sy sudah kurus. kalau dulu abang-abang dan kawan-kawan sy mengejek sy ‘gemok’, kini mereka sgt terkejut dgn perubahan sy. kata mereka badan sy dah nampak kecil.. abang-abang dan kakak sy memberikan semangat kpd sy utk terus membuat rawatan di (LWM).. hati siapa tidak gembira kalau orang tegur kita dah kurus kan.. apa lagi meloncat-loncat dlm hati kegembiraan. tp belom lagi… sy mesti kena kurus lg. mungkin baru nampak kurus sedikit sahaja. sy perlu lebih berusaha!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>